Bij Q-Entertainment kan je een acrobatische act huren voor een show in de Aerial Hoop.  Door onze ervaring kunnen we je goed advies geven over het boeken van een aerial hoop show. Zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten. Contacteer ons voor meer informatie per e-mail of telefonisch:
info@q-entertainment.be
0491892872

Aerial hoop

Wij werken samen met verschillende artiesten die gespecialiseerd zijn in aerial hoop.

De artiest danst in een stalen hoepel welke in de lucht hangt. Ze voert hierbij verschillende gracieuze poses en trucks uit. Deze act komt oorspronkelijk uit het circus. De act kan ook heel goed worden uitgevoerd in theaters of in discotheken. Deze aerial show is een echte eye-catcher. Perfect als openingsact, voor een dinnershow of als mooie sensationele  act.  Andere benamingen die je veel hoort, zijn lyra of cerceau. De meeste artiesten gebruiken een swivel  voor de aerial hoop, waardoor de hoop kan ronddraaien voor een extra mooi effect.

Voor een impressie van het optreden van één van onze danseressen in de aerial hoop klik hier

Hoewel we in deze informatie spreken over vrouwelijke artiesten, kan je uiteraard ook mannelijke artiesten inhuren.

Muziek voor de show

Wil je een optreden boeken als hoofdact? In dat geval maakt de performer zelf een show op eigen muziek. Je kan je wensen hierover doornemen met ons.
Is de show een visuele toevoeging? Dan zal de show freestyle worden uitgevoerd op de muziek die er op dat moment wordt afgespeeld door de dj.

Rigging van de aerial hoop

Om de aerial hoop op te kunnen hangen, is een stevig ophangpunt nodig. De artiest voorziet het materiaal wat nodig is voor het rigging waaronder karabijnen en over geschikt en goedgekeurd touw. Je kan het ophangen grofweg vergelijken met het ophangen van een schommel. Voor de veiligheid is het belangrijk dat het ophangpunt met zekerheid voldoende gewicht kan dragen.

Keuze in verschillende stijlen

Je kan kiezen uit verschillende stijlen.

  • Circus
    De styling is het beste te omschrijven als acrobatisch en elegant. De artiest draagt een mooi kostuum en is met blote voeten.
  • Mouling rouge
    De styling is gracieus en vrouwelijk. For a touch of glamour…
  • Ibiza
    De styling is wat meer edgy en past goed in het uitgaansleven of op een festivals. De show wordt gegeven in sexy kleding en met hoge hakken