Drag Queen huren? Antonia in the building

Anonia In The Building is een draq queen die ervoor zal zorgen dat je gasten 100% worden vermaakt met entertainment van topklasse.
Je wilt een drag queen boeken… Wat mag je verwachten van een optreden van Antonia In The Building?

 • Glamoureuze verschijning.
  De drag queen is met haar uitbundige en tot in de puntjes verzorgde make-up een prachtige verschijning. Met blond haar of rood haar, deze drag is het stralende middelpunt.
 • Extravagant.
  Antonia heeft een opvallend voorkomen. Wanneer je Antonia huurt als drag queen kan je rekenen op een kleurrijke outfit, veel glitter en  Look die helemaal over-the-top is.
 • Humor.
  De presentatie wordt met veel humor bracht. Antonia weet het publiek met zijn grapjes snel te ontdooien en zal de toeschouwers vlot aan het lachen krijgen.
  Edgy.
  Deze diva is niet bepaald op haar mondje gevallen. Ze is een tikkeltje brutaal. Dit is één van de ingrediënten van haar grappige presentatie.
 • Enthousiast.
  Bij deze queen wordt een party omgetoverd tot een avond dolle pret. Boek draq queen Antonia in the building voor een uitbundig en vrolijk optreden.

Waarvoor kan ik Antonia In The Building als dragqueen boeken?

Je kan haar als drag queen boeken voor presentatie en als host. Ze kan artiesten aankondigen, gasten ontvangen, of een silent bingo verzorgen. Zelf is ze ook een ervaren artiest. Zo draait ze haar hand niet om voor een dans-optreden of voor een performance in lipsynchroon.

Ik wil Antonia in the building als drag queen huren Wat is de prijs van het optreden?

Antonia is in te huren voor een dagdeel of voor een avond.  Meestal maakt zij een combinatie van hosten en optreden. De prijs is afhankelijk van de invulling van de avond. Voor elke opdracht is er sprake van maatwerk. Bel ons om je wensen te bespreken.

Drag queen huren Vlaanderen