Coyote Ugly Night boeken

Onze knappe coyote girls and boys kan inhuren voor diverse feestjes. Zij hebben ervaring met entertainen in cafe’s, in discotheken, op feesten, en in dancings. Het entertainment is gebaseerd op de Amerikaanse film Coyote Ugly. Zeer geschikt voor een leuke Thema-avond!!

Coyotes

Onze coyotes staan garant voor een avond vol met ambiance! De coyote girls maken sfeer en dansen op een podium of gewoon op de bar. Vooral een brede bar is ideaal voor een dans-optreden. De coyotes schenken drank uit shooter-flessen aan de gasten. Ze kunnen shooteren vanaf het podium, of vanaf de bar. Daarnaast kunnen ze ook rondlopen door het publiek. De gasten krijgen een shotje en krijgen gelijk ook leuke aandacht. De coyotes shooteren de drank uit een fles met een schenkdop. Een andere mogelijkheid is om de drank te schenken in kleine shotglaasjes. Het meest gevraagde thema is de stijl van de film Coyote Ugly. Denk hierbij aan een sexy Western-stijl: opgeknoopte blouses met ruitjes, jeans en cowboy-hoeden.

Voor de dames
Hoewel we hierboven voornamelijk over danseressen spreken, is het natuurlijk ook mogelijk om een mannelijke danser te boeken. Ook leuk: boek één coyote danseres samen met één mannelijke coyote danser.

Andere thema’s mogelijk

Ook is het mogelijk om de danseressen te laten entertainen en te laten shooteren in een ander thema. Ook in het thema Apres-ski wordt veel gebruik gemaakt van shootergirls. Of je viert een feestje met Halloween of Valentijn en wil dit extra aankleden met sfeerverhogend entertainment…Er zijn genoeg mogelijkheden! Vertel ons je wensen, en we denken graag met je mee. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Boek Nu een Coyote