Gogo-danseressen inhuren

Wil je je evenement iets extra’s geven? Huur gogo-danseressen in.

Wat zijn Gogo-danseressen?

Gogo-danseressen zijn danseressen die freestyle dansen. Dit kan op uiteenlopende soorten van muziek. Zo dansen zij onder andere op dance, trance, hardstyle, hardcore, r&b, feestmuziek of Nederlandstalig. De danseressen verhogen de sfeer van het feest. Ze maken ambiance en zijn leuk entertainment. Ze kunnen het publiek opzwepen en spelen in op de muziek van de dj. Gogo-danseressen zie je regelmatig op festivals. Daarnaast kan je de danseressen boeken voor een optreden op een bedrijfsfeest, of kan je danseressen inhuren voor een privé feest. 

Gogo Danseres Boeken

Dansshow in Thema

Je kan onze danseressen boeken voor diverse thema’s. De styling wordt uiteraard aangepast aan het feest. Van Ibiza tot Oktoberfest! Zo kan je bikini-babes inhuren voor een beach-party. Of organiseer je juist aprs-ski-party, huur dan de danseressen in als Tiroler Mädchen.
Neem contact met ons op, en overleg welke sfeer je wilt brengen op jouw evenement.

Informatie

Het is al mogelijk om één danseres in te huren. We raden echter sterk aan om te kiezen voor minimaal twee danseressen omdat dit meer effect geeft.
Standaard treden de danseressen drie keer op. De show duurt een kwartier. De optredens vinden plaats in een tijdsbestek van drie uur.

Combineer

Uiteraard zijn er ook andere concepten mogelijk. Vertel ons je ideeën, we denken graag met je mee. Zo kan je een dansshow combineren met een ronde vuurspuwen. Of voeg een ronde toe waarbij de danseressen rondgaan met een shooter-fles, zoals in de stijl van Coyote Ugly. Onze danseressen kunnen ook optreden als knappe hostess.

Mannelijke danser

Hoewel we je informeerden over de mogelijkheden van danseressen, kan je natuurlijk ook een mannelijke danser inhuren. Veel van je gasten zullen het zeker waarderen als je kiest om de show te laten verzorgen door een vrouwelijke én een mannelijke danseres.

Impressie

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je graag een gogodanseres aan het werk zien? Bekijk een korte impressie het optreden van één van de gogodanseresssen. Dit was op een festival in Antwerpen.