Stripper als job: deze stripper vertellen erover

Wat hebben Lady Gaga, Tatum Channing Cardi B met elkaar gemeen? Ze zijn supersuccesvol, getalenteerd en beroemd, maar er is nog één overeenkomst… Voordat ze bekend werden werkten zij als als stripper!

Hoe kijken zij terug op hun werk als stripper, nu ze beroemd zijn?
Zij vertellen er openlijk over.

Lady Gaga over haar verleden als burlesque danseres
atum Acteur Mannelijke Stripper Magic Mike
Cardi B werkte als stripster

Lady Gaga: zij werkte als burlesque-danseres

Lady Gaga is een veelzijdig artiest. Ze is bekend geworden als zangeres en kan ze supergoed dansen. Ze schrijft zelf muzieknummers en kan goed piano spelen. Alsof dat nog niet genoeg is, laat zien in de film ‘A star is born’ zien dat ze ook nog kan acteren. Eigenlijk is er niks wat ze niet kan!

In de Amerikaanse late night talk show ‘Watch What Happens Live’ blikt ze terug op haar verleden als stripper. Zo vertelt ze heel nonchalant aan de de talkshow-host dat ze veel strippers kent, aangezien ze er zelf één was!

De host is  door dit nieuws licht van zijn stuk gebracht. Daarna wil hij er natuurlijk meer over weten, en vraagt aan haar waar ze werkte. Lady Gaga legt uit dat ze in een club in New York werkte toen ze 19 jaar was. Eigenlijk was ze geen stripster, maar een burlesque-danseres. Haar strip-act eindigde niet naakt, maar met pasties of topless. Lady Gaga gaat verder met haar eigen heerlijke logica. Ze legt uit waarom het niet al te vreemd was. “It wasn’t that weird for me” De reden? Haar familie is Europeesch.
Ze zegt in dit interview dat ze deze  job deed, omdat strippen beter verdient als bedienen. Wij denken dat ze het ook een stuk leuker vond. Striptease past bij haar extravagante persoonlijkheid!

Wil je je een vrouwelijke striptease huren voor jouw feest? Ga naar onze vrouwelijke strippers.

Gaga spreekt over haar werk als stripper

Tatum Channing: werkte als mannelijke stripper in een stripclub

Acteur Tatum Channing speelt een stripper in de film Magic Mike. Deze rol is hem natuurlijk op het lijf geschreven: vroeger werkte hij als mannelijke stripper. In deze film zie je onder ander een scène voorbij komen waar hij met andere mannelijke strippers, voor een striptease aan huis komt. In de realiteit werkte hij in een stripclub in Tampa in Florida. Deze club was volgens hem niet heel erg fancy.

Als Tatum te gast is in ‘The Graham Norton Show USA’, spreekt hij in het interview over zijn vroegere job als stripper.
Op een gegeven moment zegt de interviewer: In dit land (hij bedoelt United Kingdom) is  het gebruikelijk dat een stripper een strip-act heeft als als brandweer of soldaat. Hij lacht vervolgens, en verklapt dat Tatum begon met een wel heel originele strip-act: namelijk als boy-scout! Tatum vertelt nog meer juicy details. Zo was op de allereerste striptease-show die hij gaf, zijn zus aanwezig in het publiek. Ze kwam eigenlijk om hem te ontmoedigen. Hoewel hij super zenuwachtig was, heeft hij toch de striptease show gegeven!

Wil je een mannelijke stripper huren voor jouw feest? Ga naar onze mannelijke strippers.

Acteur film over stripper Magic Mike

Cardi B: werkte als vrouwelijke stripper in een club

Rapster Cardi B maakt er absoluut geen geheim van dat ze vroeger als stripster heeft gewerkt. In een korte tijd  is ze doorgebroken als succesvol rapper. Ze heeft ze een Grammy op haar naam staan voor beste rap-album. Daarnaast is ze is ook bekend voor haar minimale outfits, is kan je haar een echte twerk-queen noemen.

Als ze te gast is in de talkshow ‘Ellen’, vertelt ze dat ze op haar 19e begon te werken als stripster. Ze was van plan om met 25 jaar op pensioen te gaan als stripper. Haar carrière als rapper ging echter zo goed, dat ze na 3 jaar kon stoppen, en zich volledig op muziek maken kon toeleggen. Ellen vraagt aan haar: “Vond je het leuk om als te stripper te werken?”
Cardi B’s antwoord: “Hell Yeah!”

Cardi B spreekt over haar werk als stripper

Wil je ook een striptease huren voor je vrijgezellenfeest of voor een andere gelegenheid? Onze strippers staan graag op het podium om voor jou een spannende stripshow te verzorgen. Boek een professionele striptease. Met een stripper maak je het feest compleet. Maak je avond onvergetelijk, verras je vrienden, en huur een stripper.  Wij komen in heel Vlaanderen voor een striptease aan huis. Boek een stripper voor een striptease in Brugge, striptease in Gent, striptease in Antwerpen, striptease in Turnhout, striptease in Hasselt en striptease in heel België. Ons telefoonnummer is 0031 614 48 26 48