Project omschrijving

Knappe striptease Huren in Luik? Stripster Luik

Striptease in Luik boeken? Bel ons voor boekingen. Ons telefoonnummer is  00316 144 826 48
Boekingen kan je makkelijk telefonisch maken. Heb je vragen over inhuren van een stripper? Contacteer ons voor meer informatie.

Foto’s op aanvraag.

Stripster in Luik

In Luik werken diverse professionele stripsters. De dames hebben  ervaring op het podium en met het geven van shows. Haar specialiteit is optreden voor vrijgezellenfeesten.  Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor de vrijgezel! Ook voor andere gelegenheden kan je haar natuurlijk boeken! Bij  het maken van de boeking, zullen wij vragen wat de gelegenheid is. De stripster kan zo de perfecte show verzorgen voor jullie feest.

Diverse Acts

Deze stripster heeft veel verschillende acts waar je uit kan kiezen. Ze kan vele rollen spelen en maakt je sexy fantasieën waar.  Een sexy rondborstige verpleegster? Zeker mogelijk! Of geef de vrijgezel een striptease door een aantrekkelijke air hostess cadeau… Welke act striptease Luik ook zal verzorgen, de vrijgezel is bij haar in goede handen. Andere shows waarvoor je haar kan inhuren zijn schoolmeisje, politie-act.
Wil je  graag een dominatrice show? Een pittige strip-act behoort tot de mogelijkheden.

Ben je een weekend weg met je vrienden, en wil je een striptease boeken voor een spicy avond? Een bezoek van stripster Luik aan jullie vakantie-adres maakt het feestje compleet!

Ik wil striptease Luik boeken voor een strip-act.  In welke regio’s kan dit?

Je kan een stripster inhuren voor striptease in de Belgische Ardennen en in Limburg.

Striptease Luik
Stripacts in Durbuy, Erezee, La Roche en omgeving.
Stripper in  Vielsalm Stavelot Malmedy en omgeving.
Striptease in Dinant en omgeving.

Stripper huren in Hasselt, Genk en omgeving.
Stripper bestellen in Leuven, Tienen, Sint-Truiden om omgeving.

Woon je in een andere regio dan opgenoemd,  en wil je toch deze stripper boeken? Neem snel contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. We geven de prijs van de strip-act altijd op inclusief verplaatsingskosten.

Je kan ook een stripper inhuren als gogo-danseres, bikini girl of voor een sexy car wash.