Gogo danseres boeken

Bij Q-Entertainment kan je gogo danseressen huren voor verschillende opdrachten, en met verschillende thema’s. Zo zijn wij beschikbaar voor freestyle dans-optredens op evenementen, bedrijfsfeesten, of voor videoclips

Op zoek naar een gogo danseres?
Neem snel contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0031614482648

Body paint opdracht

Onze danseressen hadden laats een supertoffe opdracht in de kustplaats Oostende. Zij waren geboekt om te gogodansen op een bedrijfsfeest. Het thema van het feest was ‘Brasil’.  Normaliter verzorgen wij de styling. Als er een thema is, passen de danseressen hun kleding hier op aan.

Bij Brazilië denk je natuurlijk al snel aan grote stranden, beachparty’s en aan bikini babes. Voor deze gelegenheid had de klant echter een origineel idee. De danseressen werden speciaal gebodypaint in het thema. Hiervoor was een professionele bodypainter ingehuurd. Deze zorgde ervoor dat de gogo-danseressen er prachtig uitzagen. Als basis droegen de danseressen een zwarte bikini. Met paint en met brush werden er kleurrijke tekeningen op hun lichaam aangebracht. Het was een schitterend resultaat met een tropisch tintje.
De danseressen stonden eerst bij de ingang, zodat het publiek kon zien hoe de bodypaint werd aangebracht. Daarna hebben onze freestyle danseressen op het podium gedanst.  Dit was een perfecte aanvulling voor het feest met een zonnig thema!!

Wil je graag meer informatie over onze gogo danseressen? Gebruik de link en ga direct naar de danseressen. 

Body paint model inhuren
Body paint model huren
Gogo danseres huren

Bodypaint model boeken

Bij Q-Entertainment kan je 1 gogo danseres boeken, of meerdere gogo danseressen tegelijk huren. Ook kan je bij ons ook terecht als je een bodypaint model nodig hebt. Voor bodypaint hebben wij modellen in ons bestand voor opdrachten in bikini, en modellen voor topless bodypaint opdrachten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Gogo danseressen huren in heel België

Deze opdracht was in Oostende. Wij werken met diverse danseressen samen, en werken in gans België. Bij de prijsofferte, vermelden we altijd de prijs met reiskosten inbegrepen.