Striptease huren in de Ardennen? 

Ben je op zoek naar een striptease in de Belgische Ardennen?
Neem contact me ons op. Ons telefoonnummer is 00316 144 82 648

Regio

Wij zijn werkzaam in de Ardennen, je kan een stripper boeken in onder andere de volgende plaatsen:
– Striptease Dinant
– Striptease Spa
– Striptease La Roche
– Striptease Durbuy
– Striptease Malmedy
– Striptease Stavelot
– Striptease Vielsalm
– Striptease Hotton
– Striptease Ciney

Ardennen is een populaire bestemming voor een weekendje weg. Overdag valt er genoeg te doen, er zijn volop mogelijkheden voor toffe buiten-activiteiten!
Op zoek naar een spannende activiteit ’s avonds tijdens jullie mannenweekend? Boek een striptease. Dit kan eventueel worden uitgebreid met sexy bediening of topless service. Tover je vakantie-appartement om tot een stripclub.

Bijzonderheden striptease Ardennen:

Wil je een stripper bestellen in deze regio, dan raden we je aan om tijdig te reserveren. In verband met de reisafstanden kan het lastig zijn om in de Ardennen last-minute een stripsters te huren. Als je op tijd een stripper boekt, hebben wij zeker een stripper uit ons team of een andere vrouwelijke stripper beschikbaar.

Het is zeker mogelijk dat de striptease  buiten plaatsvindt. Zou je dit bij het boeken van de striptease er even bij willen vermelden?

Als je de stripster wilt laten optreden in jullie eigen vakantiehuisje is dat bijna altijd mogelijk.
Hou er rekening mee dat in de plaatselijke horeca, of op de camping,  de komst van een stripster niet altijd wordt toegestaan. Check dit vooraf even indien dit van toepassing is.

Wat kost een striptease?

Een striptease-act is beschikbaar vanaf 225 euro.
In de Ardennen ligt de prijs van de striptease hoger dan in Vlaanderen. Dit komt omdat de verplaatsingskosten door de stripper hoger zijn. 

Boek striptease Ardennen