Project omschrijving

Wil je een knappe donkere stripper huren?

Boek Stripper Prince voor de beste shows! Striptease aan huis of voor een evenement. Wil je boeken of heb je vragen? Ons telefoonnummer is 00316 144 826 48

Stripper Prince

Prince is een top-entertainer met een hoog show-gehalte. Je mag dan ook een wervelende show verwachten. Met zijn positieve instelling en goede moves maakt hij van elke show een feestje. Good vibes only!

Laat Stripper Prince je vrijgezelle vriendin verrassen in uniform als leger officier, of in het uniform van een swat-police. Hou je meer van een klassieker thema? Huur stripper Prince in als de perfecte gentlemen. De show wordt stouter naarmate de show vordert en er meer kledingstukken zullen worden uitgetrokken.. De stripact blijft uiteraard respectvol en wordt op geen enkel moment vulgair.

Prince is afkomstig uit Nederland, en werkt in onder andere in provincie Antwerpen, de zuidelijke Kempen in de omgeving van Hoogstraten, Kasterlee en Turnhout. Wil je hem in een andere regio boeken? Neem gerust contact met ons op. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek Stripper Prince