Project omschrijving

Stripper huren in Limburg? Boek stripster Bianca.

Bel ons direct om je wensen te bespreken, en om je boeking vast te leggen. Ons telefoonnummer is 0031614482648

Bianca

Bianca is een spontane en brutale babe afkomstig uit Limburg. Je kan haar inhuren voor het verzorgen van striptease-acts. Ook kan je haar indien gewenst bij boeken voor topless entertainment. Zij werkte in diverse stripclubs in België en in Nederland, maar is nu ook voor striptease op locatie te boeken. Bianca begon al op jonge leeftijd te werken als stripster. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan met optredens en kan ze snel inspelen op het publiek en op de sfeer. Door deze ervaring kan zij op alle verschillende muziekstijlen dansen . Voor haar show danst ze bij voorkeur op lekkere rocknummers, maar ook op zwoele muziek kan ze uitstekend uit de voeten.

Haar specialiteiten:
– Striptease als kinky verpleegster. Bianca verschijnt als verpleegster op hoge hakken en is gekleed in strakke sexy lakkleding. Deze show is een aanrader voor vrijgezellenfeesten en als je van een pikante show houdt.
– Rock chick.
– Topless kapster. Dit is een ludieke act. Bianca is naast stripper gediplomeerd kapster. Voor als je origineel wilt uitpakken met sexy entertainment. Bianca zal topless iemand van een nieuw kapsel voorzien!

Of je nu een vrijgezellenfeestje organiseert in de Ardennen, eens goed een verjaardag wilt vieren in Hasselt, of je wilt sexy entertainment voor op een herenzitting? Bianca zorgt ervoor dat de striptease show een succes wordt!

Boek striptease Bianca

Ik wil deze stripper boeken voor een strip-act.  In welke regio’s kan dit?

Je kan Bianca inhuren in de volgende woonplaatsen:

  • Striptease huren in Limburg in België: Hasselt, Genk, Tongeren, Voeren, Sint-Truiden, Borgloon en Bilzen, Lanaken, Maasmechelen, Leopoldsburg, Peer, en Tessenderlo.
  • Striptease huren in Limburg in Nederland: Maastricht, Heerlen, Sittard, Brunssum, Geleen, Vaals, Maasbracht, Weert, en Roermond.
  • Striptease huren in de Ardennen: Spa, Malmedy, Stavelot, Vielsalm, Durbuy, Ciney,  Dinant, en Luik
  • Woon je in een andere regio en wil je weten of je Bianca toch kan boeken voor een striptease-show?  Neem snel contact op voor de mogelijkheden, en voor een prijs-opgave.