Sriptease boeken!

Je wilt een striptease boeken om iemand te verrassen. Wij geven je een aantal tips hoe je kan zorgen dat de stripshow tot het laatste moment een verrassing blijft.

verrassing houden

Om een jarige vriend te verrassen, heb je een stripster aan huis besteld. Of  je vriendin viert haar vrijgezellenfeestje. Je hebt haar wijsgemaakt dat er geen stripper komt, maar natuurlijk ga je een stripper boeken om haar bachelorette-party compleet te maken…

Voor sommige opdrachten is het superleuk om de show tot het laatste moment geheim te houden. Je wilt niet dat de jarige / vrijgezel al van mijlenver ruikt dat er een stripper is gehuurd. Omdat we hierover regelmatig vragen krijgen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

Tips om de komst van de stripper zo lang mogelijk geheim te houden

 •  Wees bereikbaar
  De stripper geeft vooraf zijn aankomsttijd door. Hij belt je vooraf, of stuurt een berichtje. Zorg er daarom voor dat je goed bereikbaar bent. We raden je aan om een telefoonnummer van een tweede contactpersoon door te geven.
 • Ontvangst
  We hebben wel eens meegemaakt dat een groep jongens zo nieuwsgierig was naar de stripster, dat er een ontvangstcomité van zes man klaar stond. De vrijgezel zal snel doorhebben dat er ‘iets’ staat te gebeuren als de helft van zijn partysquad plots is verdwenen. Eén of twee personen kunnen de stripper ontvangen, meer is niet nodig.
 • De muziek
  De meeste strippers hebben de muziekmix voor hun show bij zich op usb-stick of op hun gsm. Check vooraf even hoe de audio-installatie werkt.
  Heeft de installatie een usb-ingang?  Kan je de muziek afspelen met bluetooth? Of is er een aux-aansluiting? Hoe soepeler het aansluiten van de muziek verloopt, hoe beter de verrassing verborgen blijft. Zonde om het verrassingseffect te verpesten door een half uur met de audio-installatie te stoeien en vervolgens te ontdekken dat de jack-kabel spoorloos verdwenen is.
  Makkelijke oplossing: een aantal van onze strippers beschikken over draagbare audio-box die ze kunnen meenemen. Deze zijn geschikt voor feestjes in de living, een feestje in de tuin, of voor in een klein zaaltje.
 • Kies een onverwacht moment
  Organiseer je een vrijgezellenfeest? Soms verwacht de vrijgezel wel een striptease-act. Je kan kiezen voor een niet zo voor de hand liggend tijdstip. Laat bijvoorbeeld de stripper al ‘s-ochtends vroeg komen tijdens de brunch! Of laat de striptease plaatsvinden op de locatie van de activiteit.
 • Stripper in disguise
  Van onze klanten ontvingen wij al eerder opdrachten met goede ideeën waarbij de stripper niet meteen herkenbaar is. Zo kwam één van onze strippers als garçon de drankjes brengen in een club. Er zijn veel mogelijkheden te verzinnen. Eén van onze strippers bezocht als klant een winkel om een jarige te verrassen. Of  wat dacht je van de stripster die verkleed als postbode een pakketje kwam afleveren aan de vrijgezel.
 • Be creative and surprise!!!
vrijgezellenfeest organiseren

Wil je ook iemand verrassen en een striptease boeken? Bel of e-mail ons voor meer informatie.