Project omschrijving

Knappe stripper huren in West-Vlaanderen? Striptease Lennie

Stripster Lennie boeken? Bel ons snel, ons telefoonnummer is  00316 144 826 48
Boekingen kan je makkelijk telefonisch maken. Heb je vragen over het bestellen van een striptease-danseres? Neem contact met ons op.

Stripster Lennie

Lennie is een jonge en elegante verschijning. Ondanks haar jonge leeftijd, is haar striptease show al van top-kwaliteit. Zij is een professionele stripster. Dit komt omdat ze al enige jaren ervaring heeft opgedaan met optredens als gogo-danseres. Deze getalenteerde striptease-girl verzorgt een show met klasse. De show is zeer sexy! Hierdoor is een stripact door Lennie perfect voor een verjaardag, of voor een vrijgezellenfeest. Houdt de vrijgezel van inked girls? Dan zal hij zeker te weten gecharmeerd zijn van striptease Lennnie.

Haar favoriete act is een show als politie-agente, of een striptease show waarin zij opkomt verkleed als secretaresse. Naar kantoor gaan was nog nooit zo leuk!

Ik wil deze stripper boeken voor een strip-act.  In welke regio’s kan dit?

Je kan Lennie inhuren in ieder geval in de plaatsen Kortrijk, Roeselare, Ieper, Brugge, Torhout, Poperinge en Waregem. Ook kan inhuren voor stripacts in de kuststeden Oostende, Nieuwpooort en de Panne.
Woon je in een andere regio en wil je haar toch boeken? Neem snel contact op voor de mogelijkheden. We geven de prijs van de strip-act altijd op inclusief reiskosten.

Boek Striptease Lennie