Project omschrijving

Knappe stripper huren in Antwerpen en omgeving? Striptease Gabriel

Wil je Stripper Gabriel boeken? Je kan gebruik maken van de onderstaande knop en direct online je reservering maken.
Heb je vragen over het huren van een stripper? Bel ons gerust voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 00316 144 826 48

Stripper Gabriel

Gabriel is een aantrekkelijke stripper met veel charisma. Hij staat bekend staat vanwege zijn goede dansmoves. Wil je graag een striptease show zoals in de film Magic Mike? Dan maak je met Gabriel de goede keuze! Zijn optreden bevat veel energie, veel dans. Hij maakt in de strip-act veel grapjes. Hij entertaint het publiek van het begin tot het einde van de show. Met zijn knappe verschijning en spetterende shows, maakt hij hij van elk performance een waar feestje.

Je kan deze stripper huren voor een vrijgezellenfeestje op café of striptease aan huis. Tevens heeft hij ervaring met het verzorgen van shows voor een groter publiek. Lady’s night organiseren? Gabriel zal er zeker een succes van maken.

Nieuwsgierig geworden? Op deze korte teaser kan je stripper Gabriel aan het werk zien. Hij gaf een spetterende striptease-act op een vrijgezellenfeestje in Antwerpen.

Ik wil deze stripper boeken voor een strip-act.  In welke regio’s kan ik deze stripper huren?

Gabriel kan je inhuren in de regio van Sint-Niklaas, Beveren, Antwerpen, Brasschaat, Turnhout. Lier, Turnhout, Hoogstraten en Essen.
Voor overige plaatsen in Vlaanderen  is het wellicht mogelijk. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.