Strip Act boeken

Stripact boeken. Nieuwe Show! The Joker

Voor een originele striptease en voor liefhebbers van comics: een nieuw thema voor de striptease show. “Can you introduce me as Joker?”

Vrouwelijke striptease Show.

Voor een stripact wordt meestal gebruik gemaakt van een thema. De stripper komt op in een kostuum wat bij  het thema past. Ook stemt hij de muziek voor de show af op het thema. Bij de vrouwelijke strippers zijn er een aantal stripacts die veel gevraagd worden. Zo spreken sommige beroepen tot de verbeelding. Bijna elke stripster beschikt wel over een politie-kostuum of over een verpleegster-jurkje voor een striptease-show. Dit zijn thema’s doen het goed op een vrijgezellenfeestje. Een ander thema om de act op te baseren, zijn landen. Zo kan je bij een Western-part striptease-act als cowgirl boeken.  En voor een Apres Ski Party kan je een stripster huren die als Tiroler meisje verschijnt in een Heidi-jurkje.

Daarnaast zijn films een goede inspiratiebron om een striptease show op te maken. Zo waren er een paar jaar geleden verschillende vrouwelijke strippers met een show in het thema van Kill Bill. Zij komen op als Beatric Kiddo. Daarnaast is de film The Matrix een dankbare inspriratiebron geweest voor striptease-acts.
In het genre van de stripboeken, is Catwoman is een personage dat tot de verbeelding spreekt van veel mensen. Zij is een sexy, stoer en uitdagend. Hierdoor is haar personage perrrrfect geschikt  voor een goede striptease-show. Een aantal van onze stripsters hebben een act als Catwoman.
Een nieuw personage voor de liefhebbers van DC-Comics is Harley Quinn. Natuurlijk bestond haar personage al veel langer maar door de film Suicide Squad kreeg ze er veel nieuwe fans bij. Harley Quinn was in de film zo populair, dat ze in 2019 haar eigen film kreeg: Birds of Prey.

Strip act boeken

Who is laughing now…

Onze stripster Milou pakte het anders aan. Zij koos voor een ander thema. Haar nieuwe strip-act is gebaseerd op de film Joker2019. De film gaat over het ontstaan van superschurk The Joker. Het verhaal begint met Arthur Fleck. Hij woont in Gotham City en verdient de kost als clown. Hij droomt ervan om door te breken als stand-up comedian. Hij leeft aan de onderkant van de maatschappij maar wil graag succesvol zijn. Door allerlei ontwikkelingen en diverse tegenslag, zie je de onzekere Arthur transformeren naar de zelfverzekerde en doorgedraaide Joker.

In de stripshow komt Milou op als het personage van Arthur Fleck. De show start met het dansje zoals Arthur dat opvoert als clown in een kinderziekenhuis. Net zoals in de film gaat dit mis. Naarmate er meer kleding wordt uitgetrokken, wordt het personage steeds sterker.

Binnenkort komt de video van het optreden online.

Striptease boeken

Wil je ook een striptease show boeken? Een act als de Joker, Catwomen, of Harley Quinn?
Bel ons voor meer informatie.
Ons telefoonnummer is 00316 144 82 648