Project omschrijving

Mooie Striptease huren? Stripster Natasha

Bel ons snel voor meer informatie en om Natasha te boeken voor een strip-act.
Ons telefoonnummer is 00316 144 826 48

Foto op aanvraag.

Striptease Natasha

Wil je een stripster uitnodigen voor het verzorgen van een show op jouw feest? Natasha is mooie stripster met donker haar en een perfect figuurtje. De vrijgezel / jarige zal zeker aangenaam verrast zijn met haar komst. Haar stripteaseshow is sexy en soms zelfs pittig te  noemen. De show omvat uiteraard dans, een beetje tease, en wordt met de nodige humor gebracht.

Natasha voegt een pikante toets toe aan je avond, maar de striptease show is zeker niet ordinair. De striptease is geschikt voor vrijgezellen- of voor verjaardagsfeesten.

Strip-acts. Specialiteiten.

* Laat Natasha als sexy agente verschijnen. Zij zal het feestvarken arresteren, en passend straf geven.
* Wil je de jarige laten onderzoeken door een ondeugende verpleegster? Ook dit is mogelijk.
* Organiseer je een après-ski-feest? Haal de sfeer van Ischl of Kirchberg terug naar België! Huur stripster Natasha in als knappe rondborstige Tiroler Madchen om het feest nog leuker te maken.  Jetzt geht los!
* Ben je op zoek naar een andere act? Er zijn nog diverse andere opties waar je uit kan kiezen. Ook als je zelf een idee hebt, is dit wellicht mogelijk. Zo verscheen zij eerder op speciaal verzoek een klant als tennisgirl. Een andere keer bracht ze de drankjes verkleed als serveerster.

Het is mogelijk Natasha bij te boeken voor een half uur sexy bediening (in lingerie) of voor topless bediening. Na afloop van de show zal zij de gasten op een leuke manier van hun drankjes voorzien. Dit is een perfecte aanvulling van entertainment na de striptease show. Als je een topless bediening bij wilt boeken, kan je dit vooraf bij ons aangeven. Dit in verband met de planning.

Regio:

Je kan deze striptease boeken in ieder geval in de de volgende plaatsen en omstreken: Brussel, Gent, Dendermonde, Mechelen,  Geraardsbergen, Leuven, en Aarschot. Woon je buiten deze regio? Contacteer ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Boek striptease