Project omschrijving

Stripster Loni inhuren voor stripshow of voor topless bediening?

Bel ons voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0614482648

Loni

Naast haar werk in striptease-clubs, is deze blonde stripster ook te boeken voor striptease aan huis, of voor topless bediening.

Heb je een speciaal thema in gedachten voor de avond? Loni is wel in voor een verkleedpartijtje en kan verschijnen als bijvoorbeeld stoute verpleegster, army girl, of bunny. Zij zal op een leuke sexy manier het entertainment verzorgen.

Met Loni  kies je voor een sexy en  spannende striptease show. De show zal eindigen in een string.
Op zoek naar meer entertainment? Als je graag wil dat ze wat langer blijft, kan ja haar bijboeken voor 30 minuten sexy bediening of 30 mimuten topless bediening. Informeer naar de mogelijkheden. Geef dit vooraf bij ons aan, zodat we hier met de planning rekening mee kunnen houden.

Striptease Huren Loni

In welke regio kan ik striptease Loni boeken?
Loni woont centraal in Vlaanderen. Daardoor kan zij in diverse regio’s werken.
Je kan haar boeken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, provincie Antwerpen en in Limburg.

Wat kost een striptease act?
De prijs kan variëren door verschil in reisafstand en reiskosten.
De prijs exclusief reiskosten bedraagt € 200,- voor één show.

Hoe lang duurt ene striptease act?
De show zal ongeveer een kwartier duren.

Voor de topless bediening kan ze worden geboekt door cafés of voor evenementen.  Met haar zonnige karakter en sexy verschijning maakt ze van elke avond gegarandeerd een feestje! Topless service voor een feestje thuis is mogelijk als je 2 dames inhuurt. Boek topless entertainment door twee stripsters.

Loni is een veelzijdige artiest. Je kan haar ook huren voor fotoshoots, als bikini babe, als promotie babe, voor car wash shows, figurante of videoclip. Heb je zelf een ander concept in gedachten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.