Project omschrijving

Knappe stripper huren in Limburg? Striptease Lucas

Striptease boeken? Dit kan je makkelijk regelen via onze website. Maak gebruik van de onderstaande knop.
Heb je vragen over het huren van een stripper? Bel ons. Bel ons voor meer informatie en voor het bestellen van de striptease.
Ons telefoonnummer is 00316 144 826 48

Stripper Lucas

Lucas is een zeer knappe strippers en heeft al heel wat ervaring met het geven van striptease-shows. Zo treedt hij regelmatig op in discotheken, en was hij te bewonderen op lady’s nights samen met andere strippers.
Je kan hem ook huren voor striptease aan huis. Bijvoorbeeld  voor vrijgezellenfeestje. De vrijgezel mag plaatsnemen op een stoel, en wordt tijdens de stripact op een leuke en ook sexy manier in het zonnetje gezet. Lucas heeft een charmante bad-boy-uitstraling, en zal bij de dames die hier op vallen zeker in de smaak vallen. De striptease show is weliswaar een tikkeltje uitdagend, maar de show is zeker niet ordinair. Voorafgaand aan de show, is er tijd om nog een jullie wensen samen met de stripper door te nemen.

Ik wil deze stripper boeken voor een strip-act.  In welke regio’s kan dit?

> Je kan een striptease van Lucas inhuren in ieder geval in de plaatsen Hasselt, Voeren, Tongeren, Genk, Borgloon, Sint-Truiden, Bilzen, , Maasmechelen, Maaseik en Bree.
> Ook in Zuid-Limburg in Nederland kan je deze stripper bestellen. Hij werkt ook in de regio rond Maastricht, Heerlen, Geleen en Valkenburg.
> De stad Brussel en in de regio van Brussel
> De Belgische Ardennen
> Woon je in een andere regio en wil je hem toch Lucas voor een strip-act boeken? Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Boek striptease Lucas