Project omschrijving

Mooie Striptease huren? Stripster Milou

Bel ons voor meer informatie en boekingen.
Ons telefoonnummer is 0031614482648

Striptease Milou

Laat je verrassen door haar sexy en humorvolle act. Deze stripster voelt zich echt op elk podium thuis. Zij verzorgde eerder stripacts op grote podiums. Zo was ze te bewonderen op diverse evenementen, van erotica- tot motorbeurzen. Je kan haar ook gewoon te boeken een voor striptease aan huis.

Haar stripact laat zich omschrijven als speels en ondeugend. In het woord striptease zit niet voor niks het woord ’tease’ Ze maakt gebruik van verschillende accessoires om de show nog leuker te maken. De striptease show bevat diverse verrassingselementen.

Milou is professioneel paaldanseres, dit kan je goed terug zien in haar shows.

Je kan haar boeken in heel Vlaanderen, in Limburg en in Noord-Brabant. Het is mogelijk dat stripster Milou aangekleed toekomt. Je kan dit expliciet vermelden bij het reserveren van je boeking. Haar muziekmix neemt ze mee op usb-stick en op haar gsm. Tevens beschikt ze over een audiobox. Ze komt dan de feestlocatie binnen gelopen met de muziek. De stripteaseshow kan dan meteen beginnen om de vrijgezel of de jarige te verrassen.

Stripact huren voor een feest bij jou thuis

De volgende shows zijn een aanrader:
Politie-agente.
Ze beschikt over een police kostuum waarmee ze het feest kan binnenvallen voor controle.
– Verkleed als big momma.
De show start als big momma op het feest verschijnt. Milou is onherkenbaar als sexy stripster door haar pruik en rotte tanden. Deze show is lachen geblazen.
– Army girl. 
De stripster komt aan in in een Belgisch leger uniform. Een leuke show om een militair in de bloemen te zetten! Of als drill-instructor om een vrijgezel aan te pakken. Als ze haar uniform met een ruk uittrekt, staat de stripster plots in pikante lingerie.
Andere shows waarvoor ze vaak wordt gevraagd is als cowgirl of als stout schoolmeisje. Back to school gaan was nog nooit zo leuk!

Boek Striptease Milou

Stripact huren voor evenementen

Wil je een exclusieve striptease-act aan het publiek laten zien?
Er zijn striptease shows die veel gevraagd worden. Maar misschien ben je juist op zoek naar een unieke stripteaseshow. Je kan haar voor de volgende shows boeken:
– Cleopatra.
Deze act is geïnspireerd op de verleidster uit de Egyptische Oudheid. Seductie en goud staan centraal. Dit is een mooie en stijlvolle stripteaseshow.
Milou kan de show alleen uitvoeren, of iemand op het podium bij de act betrekken.
– Dia de los Muertos. Deze feestdag heeft zijn oorsprong in Mexico. Dit feest wordt in Belgie elk jaar populairder. Op deze feestdag dossen de vrouwen zich prachtig uit. De show is geheel in deze stijl.Deze show geeft ze in combinatie met paaldansen of met aerial hoop. Een striptease show met klasse en een duister randje.
– Joker2019. Deze film werd een groot succes en heeft veel fans. In de film zie je de transformatie van Arthur Fleck naar de Joker. De striptease show is  hierop gebaseerd.

Referenties

Referenties waar Milou stripshows gaf:
eroticabeurs Antwerp Expo,
Kamasutrabeurs Utrecht
Flanders Expo
Tattoo beurs Amsterdam
Eroticabeurs Grenslandhallen Hasselt
Big Twin motorbeurs Houten.
De grootste show? Dat was niet als stripster, maar als aerial hoop artist. Voor een groot publiek trad ze op in haar aerial hoop op Dance Valley Festival.