Stripact boeken.  Striptease show: Sexy Verpleegster

Als je mannen vraagt om een sexy beroep te noemen, antwoorden zij vaak verpleegster. In de lijstjes van ‘sexy beroepen’ scoort verpleegster altijd hoog. Misschien is dit de reden deze act veel gevraagd wordt?

In deze striptease-show zal een knappe zuster de gelukkige eerst onderzoeken. Vervolgens is de patiënt bij haar in goede handen. Onze verpleegsters geven  de garantie dat de patiënt goed  wordt verzorgd.  Een erg leuke en beetje ondeugende act, waarvan iedereen het warm krijgt.

De meeste van onze vrouwelijke strippers beschikken over deze act. In de onderstaande galerij vind je foto’s van een aantal van onze stripsters.  Wij werken met verschillende striptease danseressen samen, en beschikken over stripster in heel België. Op de foto’s zie je de volgende stripsters:
stripper Aliyah, striptease Lana en miss Lily, Esther in een spannende verpleegster kostuum.

Deze act is geschikt voor een groot aantal gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Omdat het een soft erotische en speelse show is, is deze ook geschikt voor een verjaardagsfeest van vrienden en familie. Organiseer je een afscheidsfeestje voor iemand die op pensioen gaat? Laat je collega verzorgen en verwennen met deze striptease. Een afscheidscadeau waar hij nog lang aan zal terugdenken!

Dromen over een naughty nurse die een striptease opvoert? Onze stripster verwezenlijken deze droom.

Huur een striptease!

Om een striptease show te boeken, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Verpleegster Striptease
Verpleegster Striptease Belgie
Huur striptease verpleegster act