Stripper boeken Antwerpen.

Wil je een spannende striptease huren in Antwerpen? Dat kan bij ons! Neem snel contact op.  Ons telefoonnummer is 0031614482648
Wij verzorgen diverse striptease-acts in Antwerpen en omgeving. Maak je feestje compleet en boek een stripper.

Bel ons

Antwerpen, genoeg te doen!

Antwerpen is een bruisende stad. De Grote Markt is historisch. Hier kan je volop gezellige kroegen vinden. Aan de rivier De Schelde tref je veel hippe clubs aan. Antwerpen kent zelfs een heuse rosse buurt, genaamd het Schipperskwartier. Steeds bekender wordt ‘het Eilandje’ waar zich steeds meer trendy cafés vestigen. Omdat je zowel overdag als ’s avonds uit veel activiteiten kan kiezen, is Antwerpen een zeer populaire bestemming voor vrijgezellenfeesten! Ook Nederlanders hebben Antwerpen ontdekt. Ze komen graag de grens over en vieren hun vrijgezellenfeest tijdens een weekendje weg in Antwerpen.

In Antwerpen zijn genoeg verschillende mogelijkheden. Je kan van speciaal bier genieten tijdens een bierproeverij. Of misschien gaan jullie liever leren hoe je zelf cocktails maakt… Je kan er een strandbar opzoeken om te loungen, maar ook zingen in een karaokebar.  Natuurlijk mag aan het vrijgezellenfeest één ding niet ontbreken…Het feest is niet compleet zonder een striptease!! Boek een stripper Antwerpen.
Wij hebben diverse strippers en stripsters in ons bestand staan. Zij kunnen de vrijgezel of bachelorette  verrassen met een strip-act

De strippers

Doordat Antwerpen centraal ligt, zijn de meeste van onze strippers beschikbaar in Antwerpen. Daarnaast hebben wij goede samenwerkingen met enkele strippers uit Nederland. Deze strippers staan niet met hun profiel op onze website. Zij werken soms ook in Antwerpen.  Neem op tijd contact met ons op, dan informeren wij je wie er beschikbaar zijn.

Op onze website kan je alvast een kijkje nemen:

Vrouwelijke strippers
Mannelijke strippers

Waar ga je de strip-act laten plaatsvinden?

Niet in alle horeca-zaken staat men open voor een bezoek van een stripper. Daarom raden we je aan om dit vooraf te overleggen. Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden waar dit wel kan. Organiseer je een vrijgezellenfeest, maar ben je niet zo bekend in Antwerpen? We helpen je graag. Een makkelijke oplossing is om de stripper naar het appartement, hotel of guesthouse te laten komen. Dat maakt de planning van het vrijgezellenweekend meteen makkelijker. Jullie groep kan privé genieten van de striptease-show. Als de sfeer er goed inzit, starten jullie vervolgens aan jullie stap-avond.

Voor meer informatie over een bezoek aan Antwerpen kan je deze website bezoeken: www.visitantwerpen.be

Workshops voor vrijgezellenfeestjes voor vrouwen
Wij bieden in Antwerpen diverse workshops aan. Wat dacht je van een workshop burlesque? Of willen jullie leren twerken in een workshop twerken Antwerpen? Of een workshop vol met sex-weetjes? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als je bij ons een workshop én een stripper boekt, ontvang je uiteraard een leuke korting!

Striptease boeken in de stad Antwerpen