Workshop Lapdance

Workshop Lapdance

De workshop lapdance is een superleuke activiteit. Deze workshop is speciaal ontworpen als activiteit voor een vrijgezellenfeest voor dames. Voor een bachelorette party mag een workshop best uitdagend en sensueel zijn! Als je een activiteit zoekt waarbij je veel kan lachen, en die een beetje stout is, dan is een workshop lapdance zeker iets voor jullie.

Bel snel voor meer informatie over deze workshop.  Ons telefoonnummer is 0031614482648

Workshop Lapdance Boeken

Een lapdance is een verleidelijke dans voor je partner. Je partner mag hierbij op een stoel plaatsnemen. Je danst voor hem of haar, en tevens dans je op zijn of haar schoot.

Waaruit  bestaat de workshop lapdance?

  • Warming-Up
  • Dans
    Je kan verschillende stijlen gebruiken. Wellicht dans je graag langzaam en sensueel.  Je leert om de nadruk op je vrouwelijke figuur te leggen.  Een andere mogelijkheid is om een aantal technieken van twerken te gebruiken.  Floorwork behoort tevens tot de mogelijkheden, hierbij maak je sexy bewegingen op de vloer.  Dit wordt veel toegepast door striptease- en paaldanseressen.
  • Lapdance: verschillende trucs
    Je leert verschillende manieren om op schoot te gaan. We beginnen met de eenvoudige oefeningen en bouwen zo op. Voor diegene die willen,  komen ook licht acrobatische trucs aan bod.
  • Afsluiting. Een performance door jullie vrijgezel!
    Ze mag laten zien wat ze geleerd heeft, en een optreden voor de groep verzorgen.

In de workshop werken we in tweetallen, zodat je de technieken van lapdance kan oefenen. Jullie docente zal dit voordoen, uitleg geven, en dan is het aan jullie!

Kies je voor een workshop lapdance?

Je leert iets nieuws! Misschien is dit buiten je comfort-zone. Daarom kan het juist goed zijn om je zelfvertrouwen een oppepper te geven.
> Verras je partner! Met alle tips en je nieuwe skills kan je partner verrassen met een sexy lapdance.
> Ambiance! Deze workshop is fun om samen met je vriendinnen te doen!

Lapdance workshop Vlaanderen

Wat kost een workshop lapdance?

Op locatie:
De prijs van deze workshop bedraagt € 25,- per persoon
De minimale prijs bedraagt € 225,-

In één van onze zalen:
De prijs van deze workshop bedraagt € 30,- per persoon
De minimale prijs bedraagt € 270,-

Bestaat jullie groep uit meer dan 12 dames? Dan wordt de prijs per persoon goedkoper. Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Waar kan ik de workshop boeken?

–  Antwerpen
– Gent
– Hasselt
– Roeselare
-Turnhout
– Aan huis, of op locatie. Wij komen in heel Vlaanderen.

Bij Q-Entertainment kun je ook diverse andere toffe workshops volgen. De workshop twerken is een echte aanrader!! Of wat dacht je van een workshop burlesque? Twijfel je welke workshop voor jullie geschikt is? Mail ons of bel ons.

Huur een stripper

Sluit de workshop in stijl af, en boek een stripper! De vrijgezel mag genieten van een spannende strip-act door één van onze mannelijke strippers. Uiteraard is er een lapdance door de stripper in de striptease-show verwerkt. Boek een stripper, en ontvang 20 procent korting op de strip-act. *

* De korting is enkel geldig als de striptease-show plaatsvindt vóór 19:00 ’s avonds.

Lapdance workshop op locatie